gemaakt in nederland

Meubelmaker

HdB meubeldesign

HdB meubeldesign is een Amsterdams bedrijf met jarenlange ervaring in alle aspecten van interieurbouw en meubelmaken. Zij helpen ons met het continu verbeteren van onze producten en frezen op hun 5-assige CNC-frees al onze mooie meubeltjes.

Spuiterij

Meubelspuiterij Halfweg

Danny Voulon van Meubelspuiterij Halfweg staat ons al jaren bij met raad en daad. Hij weet alles van verf en lak en zorgt ervoor dat al onze meubeltjes prachtig afgewerkt worden. Samen hebben we onze kleuren ontwikkeld en we blijven altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Danny en zijn mannen hebben ieder onderdeel van onze meubels zeker twee keer in handen.

lasersnij specialist

Luxigo

Toen Daan nog studeerde huurde hij een kleine werkplaats in hetzelfde bedrijfsverzamelgebouw waar wij ook in zaten. Sindsdien is hij verhuisd naar een locatie aan de Rotterdamseweg in Delft. Hij ontwerpt en maakt allerlei ingenieuze spellen en objecten. Hij graveert al jaren ons herkenbare STEK logo in onze meubels. 

fotograaf

BarbraVerbijFotografie

Barbra kennen wij nog uit onze studietijd in Delft. Vrij snel na haar studie heeft zij zich gestort op haar fotografie en inmiddels kunnen wij ons niet meer voorstellen dat ze ooit iets anders heeft gedaan! Onze eerste foto’s werden al door haar gemaakt, en nu draagt onze nieuwe website ook weer haar stempel. Barbra heeft al jaren haar eigen fotostudio in Leiden: BarbraVerbijFotografie

fotograaf

Studio Moni

Moni heeft in een vorig leven stage bij ons gelopen, en sindsdien zijn we elkaar nooit meer uit het oog verloren. Zij heeft ons door de jaren heen voorzien van sfeerbeelden van onze STEKkies in gebruik. Moni heeft haar eigen studio voor fotografie en ontwerp in Rotterdam.